Onze Workshops

Onderdelen van onze programma’s zijn als workshops te gebruiken

visie bepaling.png

Visie bepaling en Impact statement

Alles begint met een Visie en mondt uit als het goed is in een accountability op persoonlijk, team en organisatieniveau. In deze deep dive dalen we af naar verschillende lagen van het denken van de leaders van de organisatie, wat is er gaande? Wat staat groei in de weg? Welke niet waarneembare dynamiek zorgt ervoor dat groei uitblijft? Vanuit nieuwe inzichten vertalen we de waar genomen inzichten naar een Visiebepaling en Impact Statement.

Het leven zal nooit meer hetzelfde zijn!

2-dagen Out of the Building €9995,- ex (DT en MT teams)

doroga-uhodyashhaya-vdal-sredi-zelenyh-gor.jpg

team trail

Voor een goed team is meer nodig dan een ruimte om in te zitten, een koffiezet automaat en een paar laptops. Het gaat over verbinding, over afstemming en over kwetsbaarheid.

In deze dag gaan we met de teams aan de slag, we maken verschillende gelaagdheden in het team zichtbaar door actief een persoonlijke trail af te stemmen. Welke route in dit traject ga jij lopen en wat ga je tegen komen op deze tocht?

2-dagen per team: naast een scan gaan we ook buiten in de buitenlucht elkaar leren kennen in dialoog €1750,- ex

ess.png

Lean startup essential

Innoveren kun je leren! Mooie quote maar naast de juiste knallende energie van beginnende ondernemende medewerkers, goed om ook de juiste tools mee te geven. Met tools bedoelen we niet alleen een Business Model Canvas of een Waarde propositie Canvas, maar vooral de “tools” tussen de Oren. De waarneming van de innovator binnen uw organisatie wordt opgerekt en vergroot zodat vernieuwing een logisch gevolg wordt.

2 dagen max 10 deelnemers €5000,- ex