Vidarte   GF9 werkt samen met Vidarte om vanuit systemische waarden en NLP inzichten nieuwe werkvormen te ontwikkelen die blijvend impact hebben.

Vidarte

GF9 werkt samen met Vidarte om vanuit systemische waarden en NLP inzichten nieuwe werkvormen te ontwikkelen die blijvend impact hebben.

Awake origins  GF9 werkt samen met Awake Origins om kennis en kunde te verbinden in een programma voor Young Leaders die de volgende stap in hun persoonlijk leiderschap maken.

Awake origins

GF9 werkt samen met Awake Origins om kennis en kunde te verbinden in een programma voor Young Leaders die de volgende stap in hun persoonlijk leiderschap maken.

Open business leaders  GF9 werkt samen met OBL waarin het opzetten van betekenisvolle events voor het grootste CEO netwerk van de Benelux centraal staat.

Open business leaders

GF9 werkt samen met OBL waarin het opzetten van betekenisvolle events voor het grootste CEO netwerk van de Benelux centraal staat.

We Empower Innovators   GF9 werkt samen met WEI om bij grotere bedrijven tractie over de as van innovatie te krijgen als het gaat over enterpeneural mindset.

We Empower Innovators

GF9 werkt samen met WEI om bij grotere bedrijven tractie over de as van innovatie te krijgen als het gaat over enterpeneural mindset.