GF9 Innovatie

sky.png
 
 

GreenfieldNine heeft zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in creativiteit binnen innovatie trajecten. Creativiteit is het uitgangspunt om tot creatie te komen. Startups en Scaleups die op een intelligente manier Creativiteit inzetten voor het beoogde resultaat hebben een grotere kans op succes.

Om creatie te faciliteren als team is er een vaak een grote “mind-shift” nodig. Van oplossingsgericht denken naar een meer waarnemende houding die helpt om niet tot bedachte oplossing te komen maar eerder oplossing te leren Zien.

Dit Zien is tevens gebruik maken van andere kwaliteiten. Om dit proces optimaal te gebruiken is reflectie op overtuigingen die ten grondslag liggen van een bepaald denken van doorslaggevende waarde.

GreenfieldNine stelt dan ook dat het innoveren van producten of diensten begint bij het innoveren van de creators die onderdeel zijn van het team. Om dit te doen heeft GF9 een suite van tools ontwikkeld die de “innovatoren” helpt om tot een dieper inzicht te komen van creëren.

Meer informatie geven we graag in een persoonlijk gesprek.